Információ

 

Megközelítés


Borászatunk a Badacsony hegy oldalában, szőlőtőkék között található, macskaköves úton közelíthető meg. A navigációs rendszerek gyakran megtréfálják vendégeinket és a Bogyay Lajos út 3. számhoz irányítják őket. Ilyen esetben kb. 300 métert haladjon tovább. A birtok bejárata az út bal oldalán található.

Érkezés - Elutazás

Pontos érkezési időpontját kérjük az érkezés napján előre egyeztesse velünk a 06 30 132 9212 telefonszámon, ami 10-18 óra között elérhető!

Szobájukat az érkezés napján 15-18 óra között tudják elfoglalni. A foglaltság függvényében, előzetes foglalással és felár ellenében lehetőség van a szoba korábbi elfoglalására. 

Nyitvatartási időn kívüli érkezés esetén telefonon tájékoztatjuk Önt a bejutás, illetve a kulcsátvétel módjáról.

Elfogadott fizetőeszközök: készpénz, bankkártya/hitelkártya (VISA/MasterCard), SZÉP Kártya.

A távozás napján a szobát kérjük 10:30 óráig elhagyni. A foglaltság függvényében, előzetes foglalással és felár ellenében lehetőség van a szoba későbbi elhagyására. Ha reggel 8 óra előtt szeretne útra kelni, kérjük a számlát az utazást megelőző napon szíveskedjen rendezni.

Vendégeink gépjárművei térítésmentesen parkolhatnak a fedetlen és nem őrzött parkolónkban. Telken belül, szobánként egy személyautó részére tudunk parkolóhelyet biztosítani.

Étkezés

Reggelizőtermünk 8:30 és 10:00 óra között várja Önöket. Reggelizőtermünk is, mint minden szobánk, a szabadból, külső folyosóról közelíthető meg.

A reggeli részben büféreggeli, részben felszolgálásos formában történik. Büfé, mert igyekszünk bőséges és változatos kínálattal, a környékbeli kistermelőktől beszerzett prémium termékekkel kényeztetni vendégeinket. Felszolgálásos, hogy mindenkinek a saját szájízére hangolódva tudjuk kiszolgálni az igényeket.


Reggeli a szabadban: ha reggelizőtermünkön kívül, meghittebb körülmények között, vagy esetleg más időpontban szeretne reggelizni, kérje piknik reggelinket! Rendelését és az átvétel időpontját előző este legkésőbb 18:00 óráig leadhatja. Piknik reggelire 12% szervízdíjat számítunk fel!

Ételintolerancia esetén speciális étkezési igények kielégítését előzetes egyeztetés alapján tudjuk biztosítani. 

Szoba

Szobáinkban padlófűtés, illetve hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes közérzetet. Padlófűtésünk központilag szabályozható, a hűtő-fűtő klíma egyedi szabályozása a szobában található termosztátokkal lehetséges.

Borászatunk a Badacsony-hegy oldalában található, tele árkokkal, lejtőkkel és lépcsőkkel, szobáink akadálymentes megközelítést sajnos nem tudjuk biztosítani.


Szobáinkban háziállatokat nem fogadunk.

 

Az épületben és annak külső környezetében zártláncú kamerarendszer üzemel, amely a nap 24 órájában rögzít felvételeket.

Az Ön által lefoglalt szobában csak az érkezéskor regisztrált vendégek tartózkodhatnak. Ha látogatókat szeretne fogadni, kérjük jelezze felénk. A foglalásban megadott létszámon felüli minden további vendég elszállásolása fizetési és regisztrációs kötelezettséget von maga után. Fontos tudnivaló, hogy látogatója magatartásáért – ideértve a látogatója által Önnek és/vagy harmadik személynek okozott kárt is – Ön felelősséggel tartozik.

Gyermekek


Borászatunk a Badacsony-hegy oldalában található, tele a természet adta árkokkal, lejtőkkel és az ember építette támfalakkal. Ezért kérjük a gyermekkel érkező vendégeinket, hogy különös odafigyeléssel vigyázzanak a kicsikre! A birtok teljes területén 14 éven aluli gyermek csak szülői vagy más, általa megbízott cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat. A gyermek kísérői felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért.


Badacsony a borok élvezetéről is szól, de az alkoholfogyasztás veszélyt is jelenthet különösen fiatalabb vendégeinkre. A birtok területén, rendezvényeinken 18 év alattiak alkoholt nem fogyaszthatnak. Kérjük 18 év alatti vendégeink szüleit, kísérőit, hogy szíveskedjenek ennek betartatásáról gondoskodni.


Szobáink nem pótágyazhatók. Gyermekeket csak összenyitható emeleti szobáinkban tudunk elszállásolni.


Babaágyat a foglaltság függvényében, 2.000,- Ft / éj felár ellenében tudunk biztosítani. Ha babaágyra van szükségük, kérjük jelezze foglaláskor.


Bővebb tájékoztatás az ÁSZF-ben, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkban olvasható.