Információ

Kedves Vendégeink!
 
Közeleg a tél, ezzel együtt panziónk nyitvtatartása is változik.  
Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban minket választott!
 
Panziónk 2021. november 15-től 2022. április 15-ig téli nyitvatartás szerint üzemel. 
 
Az Adventi időszak hétvégéin továbbra is várjuk Önöket szeretettel! 
 
Ezen az - online is foglalható - időszakokon kívül kisebb csoportokat (min. 8, max. 16 fő) előzetes egyeztetés alapján tudunk fogadni az aktuális járványügyi szabályok betartása mellett.
Ajánlatunkért keressen minket  e-mailen vagy telefonon!
 
Továbbra is várjuk Önöket Badacsony egyik legszebb panorámájával!
_______________________________

Reméljük hamarosan üdvözölhetjük Önt panziónkban! Utazás előtt mindannyiunkban számos kérdés megfogalmazódik a kiválasztott szállással kapcsolatban, ezúton szeretnénk segítséget nyújtani a készülődésben. Megpróbáltuk Önöknek csokorba gyűjteni a legfontosabb információkat panziónkról.

Megközelítés

Panziónk a Badacsony hegy oldalában, szőlőtőkék között található, macskaköves illetve földúton közelíthető meg, ahol jelenleg a támfal rekonstrukciója és útépítés zajlik, ami szakaszos félpályás útlezárásokkal jár, de megközelíthetőségünk folyamatosan biztosított. Szíves megértésüket és türelmüket kérjük az útépítés idejére!
A térképes navigációs rendszerek sajnos gyakran megtréfálják vendégeinket és a Bogyay Lajos út 3. számhoz irányítják őket. Kérjük, hogy ilyen esetben a navigációs rendszer utasítása ellenére kb. 300 métert haladjon tovább. Panziónk kapuja az út bal oldalán található.

Érkezés - Elutazás

Szobájukat az érkezés napján 15:00 órától tudják elfoglalni. A foglaltság függvényében lehetőség van a szoba korábbi elfoglalására felár ellenében. Ha ezt a szolgáltatást igénybe kívánja venni, kérjük, foglaláskor jelezze.
Érkezési időpontját kérjük előre egyeztesse velünk. Recepciónk nyitvatartási ideje: 8-11 és 15-18 óra között, de a 06 30 132 9212 telefonszámon folyamatosan elérhető. Nyitvatartási időn kívüli érkezés esetén telefonon tájékoztatjuk Önt a bejutás, illetve a kulcsátvétel módjáról.

A szállásdíj összegét érkezéskor kérjük kiegyenlíteni, minden további a tartózkodás során felmerülő költséget legkésőbb panziónkból történő végleges távozás előtt kérjük rendezni. Elfogadott fizetőeszközök: készpénz, bankkártya/hitelkártya (VISA/MasterCard), SZÉP Kártya.

A távozás napján a szobát kérjük 10:30 óráig elhagyni. A foglaltság függvényében, felár ellenében lehetőség van a szoba későbbi elhagyására. Kérjük, a távozását megelőző napon jelezze felénk, ha szobáját később szeretné elhagyni.
Az elutazás időpontját kérjük előre egyeztesse velünk. Ha reggel 8 óra előtt szeretné elhagyni panziónkat, kérjük a számlát az utazást megelőző napon szíveskedjen rendezni.

Vendégeink gépjárművei térítésmentesen parkolhatnak a fedetlen és nem őrzött parkolónkban.
Telken belül, szobánként egy személyautó részére tudunk parkolóhelyet biztosítani.

Étkezés

A szobaár tartalmazza a reggelit. Reggelizőtermünk 8:30 és 10:00 óra között várja Önöket. Reggelizőtermünk is, mint minden szobánk, a szabadból, külső folyosóról közelíthető meg.

A reggeli részben büféreggeli, részben felszolgálásos formában történik.
Reggeli a szabadban: ha reggelizőtermünkön kívül, meghittebb körülmények között, vagy esetleg más időpontban szeretne reggelizni, kérje piknik reggelinket! Rendelését és az átvétel időpontját előző este legkésőbb 18:00 óráig leadhatja.

Egyedi étkezési igények kielégítésére előzetes egyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük foglaláskor jelezzék felénk különleges igényeiket!

Szoba

Szobáinkban padlófűtés, illetve hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes közérzetet. Padlófűtésünk központilag szabályozható, a hűtő-fűtő klíma egyedi szabályozása a szobában található termosztátokkal lehetséges.

Panziónk a Badacsony-hegy oldalában található, tele árkokkal, lejtőkkel és lépcsőkkel, szobáink akadálymentes megközelítést sajnos nem tudjuk biztosítani.


Panziónkban háziállatokat nem fogadunk.

Panziónk a Badacsony-hegy magasabb, kevésbé lakott régiójában épült. Ebben a környezetben a vezetékes ívóvíz szolgáltatás, illetve a csatornahálózat még nem került kiépítésre. Panziónk saját kúttal, és biológiai szennyvíztisztítóval rendelkezik. A csapokból folyó víz mangán, illetve vastartalma magasabb az általunk megszokottnál, esetleges elszíneződése nem jelent vízminőségi problémát. A kútból érkező víz összetételéről további információért forduljon hozzánk.

Az épületben és annak külső környezetében zártláncú kamerarendszer üzemel, amely a nap 24 órájában rögzít felvételeket.

Az Ön által lefoglalt szobában csak az érkezéskor regisztrált vendégek tartózkodhatnak. Ha látogatókat szeretne fogadni, kérjük jelezze felénk. A foglalásban megadott létszámon felüli minden további vendég elszállásolása fizetési és regisztrációs kötelezettséget von maga után. Fontos tudnivaló, hogy látogatója magatartásáért – ideértve a látogatója által Önnek és/vagy harmadik személynek okozott kárt is – Ön felelősséggel tartozik.

Gyermekek


Panziónk a Badacsony-hegy oldalában található, tele a természet adta árkokkal, lejtőkkel és az ember építette támfalakkal. Ezért kérjük a gyermekkel érkező vendégeinket, hogy különös odafigyeléssel vigyázzanak a kicsikre! A panzió teljes területén 14 éven aluli gyermek csak szülői vagy más, általa megbízott cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat. A gyermek kísérői felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért.


Badacsony a borok élvezetéről is szól, de az alkoholfogyasztás veszélyt is jelenthet különösen fiatalabb vendégeinkre. A panzió területén, rendezvényein 18 év alattiak alkoholt nem fogyaszthatnak. Kérjük 18 év alatti vendégeink szüleit, kísérőit, hogy szíveskedjenek ennek betartatásáról gondoskodni.


Szobáink nem pótágyazhatók. Gyermekeket csak összenyitható emeleti szobáinkban tudunk elszállásolni.


Babaágyat a foglaltság függvényében, 2.000,- Ft / éj felár ellenében tudunk biztosítani. Ha babaágyra van szükségük, kérjük jelezze foglaláskor.


Bővebb tájékoztatás a panzió ÁSZF-ben, illetve a panzió Adatkezelési Tájékoztatójában olvasható.

 

Pályázat

 

A kedvezményezett neve:

Nimfeum Kft.

 

A pályázati felhívás címe:

Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása

Kódszáma:

VP6-6.4.1.-16

A projekt címe:

Szálláshely kialakítása Badacsonytomajon

Projektazonosító:

1851941140

A szerződött támogatás összege:

49.652.800,-Ft

A támogatás mértéke (%-ban):

50%

 

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A pályázat célja: a vidéki térségekben működő mikrovállalkozásnak minősülő mezőgazdasági termelők induló vagy már működő, nem mezőgazdasági tevékenységeinek fejlesztése. A projektben a fejlesztésnek helyet adó ingatlanon egy 8 szobás un. egyéb szálláshely létesítése valósult meg a meglévő, korábban használaton kívüli épület felújításával. A tervezett 8 helyiség közül három a földszinti szinten került kialakításra, öt helyiség pedig az emeleti szinten. Minden szoba mosdóval, zuhanyzóval vagy fürdőkáddal és toalettel felszerelt.  Minden szobához erkély vagy terasz is tartozik. A földszinten kapott helyet a szálláshelyiségeken kívül a 15-20 fő befogadására alkalmas fogadótér ill. reggeliző, és az ezeket kiszolgáló helyiségek.  A társaság tervei szerint nem szezonális jelleggel, hanem egész évben üzemelő szálláshely jön létre. Az egyes technológiák kiválasztása, valamint az arculat kialakítása során kerültük a szükségtelen, túlzó megoldásokat, és az egyszerűbb megjelenésű, letisztult, mégis vonzó és komfortos szálláshely megteremtésére törekedtünk.

 

A projekt befejezési dátuma:

2020.04.30.